metsäkoulutus

Metsäalan koulutukset

 

Metsäala on suuri työllistäjä ja metsäteollisuuden suurinvestoinnit takaavat metsäammattilaisille töitä myös tulevaisuudessa. Metsäalan perustutkinto antaa valmiudet ja kelpoisuuden hakeutua myös jatko-opintoihin. TTS:llä metsäalan perustutkinnon suorittanut opiskelija voi valmistuttuaan työllistyä metsäkoneenkuljettajana monipuolisiin puunkorjuun tehtäviin tai uusiutuvan metsäenergian tuotannon töihin metsäenergiantuottajana. TTS:llä voit opiskella myös ammattiin puutavara-yhdistelmän kuljettajaksi tai suuntautua raskaskonemekaanikon ammattitutkinnosta metsäkoneasentajaksi.

Koulutus on käytännönläheistä ja tapahtuu suurelta osin maasto-ja halliharjoituksissa. Koulutusympäristöinä toimivat mm. metsäkonesimulaattorit ja koulun metsätyömaat sekä huoltohallit ja työssäoppimispaikat. Opintoihin voi sisällyttää suuntautumisesta riippuen myös C-ajokortin ja kuljetusalan perustason ammattipätevyyden suorittamisen.

 

Lisätietoja:
Pertti Hourunranta
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 3879 516

Esitteitä:
- MetsäkonePro, täydennyskoulutus metsäkoneenkuljettajille

 

 

Metsäalan työtehtäviin voit tutustua myös metsäopetus.fi sivuilla:

metsäopetus 72

KATSO VIDEO >>

 

Metsä-alan koulutukset


Rajaa hakua:


Koulutus Alkamispäivä Paikka
Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljettaja tai metsäenergiantuottaja 15.01.2018 Nurmijärvi
Hae Metsätoimihenkilön hätäensiapu yrityksille 14.06.2018 Nurmijärvi
Hae Metsätyöntekijä / taajamametsät 05.03.2018 Nurmijärvi

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto