Takaisin

Mukava 2 – Työhyvinvointi työyhteisöjen menestyksen kivijalaksi. Työhyvinvointi osana strategiaa, johtamis- ja laatujärjestelmää

Ala:

Hyvinvointi

Kesto:

01/2010 - 12/2010

Tila:

Päättynyt

Tekijät:

Liisa Lahdensaari-Nätt

Rahoittajat:

Opetushallitus, työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä

Yhteistyökumppanit:

AIKE Oy (www.aike.fi), Amiedu (www.amiedu.fi), WinnNova (www.winnova.fi/), Kiipula (www.kiipula.fi), Timali (www.timali.fi), Sedu (www.sedu.fi), Ylä-Savon ammattiopisto YSAO (www.ysao.fi), Sataedu (www.sataedu.fi/), PSK-Aikuisopisto (www.psk.fi), Edupoli (www.edupoli.fi/)

Tiivistelmä:

Hanke pyrki kehittämään valtakunnallisesti aikuiskoulutusorganisaatioiden ja niiden työelämän yhteistyökumppaneiden työhyvinvointiosaamista. Tavoitteena oli paneutua työhyvinvointiin kokonaisvaltaisesti tarkastelemalla aikuiskoulutusorganisaatioiden omaa työhyvinvointia, kartoittamalla työhyvinvointiosaamista ja -koulutusta sekä sen kehittämistä ja syventämistä. Hankkeessa kehitettiin aikuiskoulutusorganisaatioita työhyvinvoinnin välittäjäorganisaationa.

Hankkeen tavoitteena oli myös tuottavuuden ja laadun parantaminen yrityksissä työhyvinvointia edistävin toimin aikuiskoulutuksen avulla. Tavoitteena oli aikaansaada työhyvinvointiosaamisen arviointimenetelmiä ja -malleja sekä kehittää työhyvinvointiosaamista yrityksissä ja organisaatioissa.

Lähteitä ym. vinkkejä asian tiimoilta:

www.hyvinvoivanatyossa.fi/

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto