Takaisin

Pienteknologian tietokanta

Ala:

Energia / Metsätyö / Teknologia

Kesto:

11/-1 - 11/-1

Tila:

Päättynyt

Tekijät:

Arto Mutikainen

Tiivistelmä:

Koneita, laitteita ja työvälineitä metsätöihin, polttopuuntekoon ja puulämmitykseen.

Sivustoon on koottu tietoa metsänomistajien ja puulla lämmittävien tarvitsemista työvälineistä,  varusteista, laitteista ja koneista sekä yhteystietoja niiden valmistajiin ja myyjiin. Sivut on tarkoitettu apuvälineeksi tuotteiden ostajille sekä neuvonta- ja tutkimuskäyttöön.

Sivut toimivat ensisijaisesti kontaktiluettelona, josta löytyy eri tuoteryhmiä sekä tuotteiden valmistajien ja myyjien yhteystiedot.

Yksityiskohtaisia tuotetietoja esitetään rajoitetusti, sillä niiden päivittäminen vaatisi hyvin intensiivistä markkinaseurantaa ja suuren työpanoksen.

Sivujen sisältö rajoittuu pääasiassa yksityistä metsänomistajaa ja puulla pienkiinteistöään lämmittävää lähellä oleviin tuotteisiin ja niihin liittyviin tietoihin. Tiedot kerätään ja päivitetään julkisista lähteistä ja osittain suoraan valmistajilta ja myyjiltä. Epäselvyyksien välttämiseksi tiedon lähde mainitaan.

Sivuilla tarjotaan informaatiota myös siitä, mistä voi löytää julkaistua kokemuspohjaista ja/tai mitattua tietoa kiinnostuksen kohteena olevasta tuotteesta. Monista tuotteista ovat esimerkiksi alan lehdet julkaisseet markkinakatsauksia ja tehneet yksittäis- tai ryhmätestauksia. Lisäksi tutkimuslaitokset, neuvontajärjestöt ja eri toimijoiden yksittäiset projektit tuottavat aiheeseen liittyvää tietoa. Näitä tietoja ei alaan perehtymättömän ole helppo löytää ja niiden sisältämä informaatio jää usein hyödyntämättä. Tutkimustiedon merkitys sekä markkinoinnissa että kuluttajien ostopäätöksissä on kuitenkin lisääntymässä.

http://www.tts.fi/foredep/kalusto1/

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto