Takaisin

Ammattiosaamisen näyttöjen toimeenpanon tuki

Ala:

Muut

Kesto:

11/-1 - 12/2009

Tila:

Päättynyt

Rahoittajat:

OPH

Tiivistelmä:

Hankkeen tavoitteena on ammattiosaamisen näyttöjen laadun kehittäminen.  Tarkoituksena on kehittää ammattiosaamisen näytöt pääasialliseksi osaamisen arviointimenetelmäksi.  Tarkoituksena on kouluttaa opettajia muuttamaan arvioinnin toteutusta ammattiosaamisen näytön kautta toteutuvaksi.

Tarkoituksena on lisäksi kehittää opiskelijan HOPSin laadintaa ja itsearviointitaitoa.  Tarkoituksena on myös integroida ammatinopetuksen yhteyteen "palaute ja oman työn arviointi" - teema.

Ammattiosaamisen näyttöjen toimielimen toimintaa ja laatua pyritään myös kehittämään.  TTS Koulutuksen toimielimen toiminta kuvataan laatujärjestelmän toimintakäsikirjassa ja menettelyohjeissa.  Toimielin tiedottaa omasta toiminnastaan opettajille ja opiskelijoille.  TTS Koulutus toteuttaa eri koulutuksen järjestäjien, joilla on samoja koulutusaloja kuin TTS Koulutuksessa, toimielimien yhteistapaamisen.

Tutkintojen määrä on 3 (rakennusala, hotelli- ja ravintola-ala sekä matkailuala).

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto