Takaisin

MUKAVA – Työhyvinvointi työyhteisöjen menestyksen kivijalaksi

Ala:

Hyvinvointi

Kesto:

09/2010 - 12/2011

Tila:

Päättynyt

Tekijät:

Liisa Lahdensaari-Nätt, Anneli Reisbacka ja Sakari Alasuutari

Rahoittajat:

Uudenmaan ELY-keskus

Yhteistyökumppanit:

Edupoli, Ylä-Savon ammattiopisto Aikuiskoulutus (YSAO), Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, AMKE ry, Työterveyslaitos ja Työturvallisuuskeskus.

Tiivistelmä:

Mukava 3 kehittää aikuiskoulutusorganisaatioiden työelämäpalveluja siten, että niihin koulutetaan työhyvinvointivalmentajia. Koulutuksen aikana työhyvinvointivalmentajat myös verkottuvat valtakunnallisesti. Mukava 3 tuotteistaa osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämistä siten, että pienet yritykset, joilla ei ole omaa henkilöstöpäällikköä, voivat ostaa aikuiskoulutuskeskuksilta tätä palvelua. Tavoitteena on pitkäkestoinen ja kumppanuuteen perustuva yhteistyö työhyvinvointivalmentajan ja yrityksen ja/tai kuntien välillä. Tavoitteena on viedä asiantuntijatahoilla kehitetty vahva työhyvinvointiosaaminen ja sen kehittämisen työkalut yrityksiin ja kuntiin aikuiskoulutuksen välityksellä.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto