Takaisin

Maitohanke - koulutushanke

Ala:

Teknologia

Kesto:

02/2008 - 08/2011

Tila:

Päättynyt

Tekijät:

TTS:n luonnonvara-alan henkilöstö suunnittelee ja toteuttaa tuensiirtosopimuksen puitteissa hankkeen koulutuksia

Rahoittajat:

Etelä-Pohjanmaan Ely-keskus, Etelä-Pohjanmaan kunnat, koulutuksiin osallistujat

Yhteistyökumppanit:

Vastuullinen toteuttaja on ProAgria Etelä-Pohjanmaa

Tiivistelmä:

Maitohanke on maitotilayrittäjille suunnattu koulutushanke. Koulutusmuotoina ovat maakunnalliset tilaisuudet, pienryhmätapaamiset, tilakohtaiset koulutukset ja opintomatkat. Koulutus eritytetään kohderyhmittäin: investoivat tilat, vastaikään investoineet ja entisissä puitteissa toimintaa kehittävät maitotilat. Koulutusta järjestetään neljän moduulin sisällä. Moduulit ovat maitotilan johtaminen ja talous, maitotilan teknologiavalinnat, maitotilan rehuntuotanto ja ruokinta sekä maitotilan eläimet.

Koulutushankkeen tavoitteena on lisätä ja vahvistaa maidontuottajien valmiuksia selviytyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Koulutuksilla pyritään siihen, että yrittäjä kykenee kriittisesti arvioimaan tuotantonsa kannattavuutta ja parantamaan sitä kehittämällä eläinainesta, rehuntuotantoa, ruokintaa ja tehokkuutta eläinten ja ihmisten hyvinvointia unohtamatta.

TTS:n luonnonvara-alan henkilöstö suunnittelee ja toteuttaa tuensiirtosopimuksen puitteissa hankkeen johtamisosan, rehuntuotanto- ja ruokintaosan sekä teknologian osan koulutuksia.

Lähteitä ym. vinkkejä asian tiimoilta:

ProAgria Etelä-Pohjanmaa www.proagria.fi/ep

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto