Takaisin

Opin Ovi L-U2

Ala:

Muut

Kesto:

05/2012 - 07/2013

Tila:

Päättynyt

Rahoittajat:

Uudenmaan ELY-keskus

Muut asiaan liittyvät tutkimukset TTS tutkimuksessa:

OpinOvi-toiminta vakiintuu

OpinOvi-toiminta on rakentanut yhteisiä toimintatapoja eri oppilaitosten, viranomaisten ja järjestöjen välille. Tavoitteena on tarjota alueemme asukkaille ja yrityksille yhä osuvampia koulutuspalveluita ja muita ratkaisuja. Jatkossa kaikkien koulutuksen järjestäjien on oltava yhä asiakaslähtöisempiä ja käytännössä se tarkoittaa hyvää verkostoitumista ja yhteistyötä hakijoihin päin. Länsi-Uudellamaalla on hyvää yhteistyötä koulutuspalveluissa ja yritysten kesken.

OpinOvi L-U2 –projekti jatkaa toukokuun alusta yhteisen toimintaohjelman juurruttamista Länsi-Uudellemaalle. Toimintaohjelma, joka sisältää yhteisen toimintatavan eteispalveluista, yhteiset vuosittaiset tapahtumat ja koulutukset juurtuu verkoston jäsenten käyttöön siten, että se toimii ilman ulkopuolista projektia esimiesten 18.1.2012 allekirjoittaman kumppanuussopimuksen mukaisesti. Projekti kestää 31.7.2013 saakka ja sitä rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus.

Lisätietoa: projektipäällikkö Matti Pihlajamaa, OpinOvi L-U2, Luksian aikuisopisto, 050-337 3705, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS:n edustaja eli alueellisen kehittämisryhmän jäsen, TTS Sammatti, 044-7143 719, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto