Takaisin

Pakettiautonkuljettaja

Pakettiautonkuljettaja TTS

Pakettiautonkuljettajan työtehtävät

Pakettiautonkuljettaja toimii lähinnä kaupunkiympäristössä toimittaen ja keräillen kaupan, teollisuuden ja rakennusalan tuotteita.

Logistiikkayrityksillä on myös kuriiripalveluja, joissa nopeus ja joustavuus korostuvat. Pakettiauton kuljettajan työssä työskennellään paljon erilaisissa terminaaleissa eli työ ei ole pelkkää ajamista.

Työn vaatimukset

Kuljettaja työskentelee ihmisten parissa, joten kuljettajalla tulee olla hyvä asenne asiakaspalvelutyöhön ja hyvät vuorovaikutustaidot. Työssä vaaditaan huolellisuutta ja vastuullisuutta joskus kiireisessäkin ympäristössä. Ehdoton edellytys työssä onnistumiselle on liikenneturvallisuuden noudattaminen ja valmius tehdä vuorotyötä. Kuljettajan tulee myös hallita erilaisten ajoneuvopäätteiden ja sovellusten käyttö.

Ajokorttivaatimukset

Vähintään B-ajokortti.

Koulutusmuodot

Koulutuksiin on useita eri rahoitusvaihtoehtoja ja niitä on suunnattu eri ikäryhmille. Katsomme hakeutumisvaiheessa sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Koulutuksia useilla ei paikkakunnilla.

Lisätietoja
Etelä-Suomi / Kaakkois-Suomi, tavaraliikenne
Markku Oksanen, asiakkuuspäällikkö, 046 9211 731, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lounais-Suomi
Jussi Koski, asiakkuuspäällikkö, 050 3465 101, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Esite

Koulutus Alkamispäivä Paikka
Hae Logistiikka-alalle valmentava koulutus, varastotyöntekijä Turku
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto