Takaisin

Pikkubussinkuljettaja, D1

Pikkubussinkuljettaja D1 TTS

Pikkubussinkuljettajien työtehtävät  


Pienemmillä 9-16 paikkaisella linja-autolla suoritetaan enenevässä määrin erilaisia palveluliikenteen kuljetuksia. Kuljettajat työskentelevät palveluliikenteessä erityisryhmien parissa. Tilausliikenteessä asiakasryhminä voi olla esimerkiksi yritykset ja erilaiset lentokenttäkuljetukset.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää

Kuljettajat työskentelevät itsenäisesti erilaisien asiakasryhmien parissa, joten kuljettajalla tulee olla hyvä asenne asiakaspalvelutyöhön, rauhallinen luonne ja riittävä suomen kielen taito. Työssä vaaditaan huolellisuutta ja vastuullisuutta joskus kiireisessäkin aikataulussa. Ehdoton edellytys työssä onnistumiselle on liikenneturvallisuuden vaaliminen ja valmius tehdä vuorotyötä.

Ajokorttivaatimukset

Vähintään B-ajokortti.
Koulutuksen alussa on kartoitusjakso ja D1-opetus.

Saat myös perustason ammattipätevyyden henkilöliikenteeseen, sekä alalla tarvittavat yleisimmät kortit joita alalla tarvitaan.

Koulutusmuodot

Koulutuksiin on useita eri rahoitusvaihtoehtoja ja niitä on suunnattu eri ikäryhmille.
Katsomme hakeutumisvaiheessa sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Henkilölogistiikan aikuiskoulutusten pääsyvaatimukset >>


Koulutuksia useilla ei paikkakunnilla. Alla on kalenteri avoinna olevista koulutuksista. Jos et löydä sopivaa koulutusta, niin ota yhteyttä alla oleviin asiakkuuspäällikköihimme.

Lisätietoja
Etelä-Suomi / Kaakkois-Suomi, Henkilöliikenne
Jari Markkola, asiakkuuspäällikkö, 046 9227 810, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lounais-Suomi
Jussi Koski, asiakkuuspäällikkö, 050 3465 101, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Esite

Koulutus Alkamispäivä Paikka
Ei avoinna olevia koulutuksia.
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto