Takaisin

Puutavarayhdistelmän kuljettaja

Puutavara-autonkuljettaja TTS

Puutavarayhdistelmänkuljettajan työtehtävät

Puutavarayhdistelmänkuljettaja kuormaa ja kuljettaa raakapuuta kuten kuitu-ja tukkipuuta metsästä metsäteollisuuden tuotantolaitoksille. Ajoneuvoyhdistelmää kuljetetaan vaihtelevissa olosuhteissa yleensä tietyillä puunhankinta-alueilla. Kuljettaja kuormaa ja osin purkaa kuormat itse sekä suunnittelee osaltaan kuljetusten toteutusta alueellaan.

Työn vaatimukset

Puutavaran kuljettaminen on itsenäistä työtä joskus hankalissakin ajo-olosuhteissa. Kuljettajat kuormaavat yhdistelmän puutavaranosturilla, joten sen joutuisa ja turvallinen käyttö on työn perusedellytys. Työssä vaaditaan huolellisuutta ja vastuullisuutta joskus kiireisessäkin ympäristössä. Ehdoton edellytys työssä onnistumiselle on liikenneturvallisuuden noudattaminen ja valmius tehdä vuorotyötä. Kuljettajan tulee myös hallita metsäyhtiöiden vaatimusten mukaisten ajoneuvopäätteiden käyttö.

Ajokorttivaatimukset

CE-ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys.

Koulutusmuodot

Koulutuksiin on useita eri rahoitusvaihtoehtoja.
Katsomme hakeutumisvaiheessa sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Koulutus painottuu puutavaran käsittelyyn ja kuormaamiseen sekä ajamiseen haastavissa olosuhteissa. Koulutusta toteutetaan yhdessä työnantajien kanssa joko oppisopimuskoulutuksena tai rekry-koulutuksena.


Koulutuksia useilla ei paikkakunnilla.

Lisätietoja
Etelä-Suomi ja KaakkoisSuomi, tavaraliikenne
Markku Oksanen, asiakkuuspäällikkö, 046 9211 731, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Esite

Koulutus Alkamispäivä Paikka
Ei avoinna olevia koulutuksia.
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto