Takaisin

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja TTS

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan työtehtävät

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja toimii asiakaspalvelutehtävissä erilaisten kuljetusasiakkaiden kanssa. Yhdistelmäajoneuvoilla kuljetetaan mm. kappaletavaraa, maa-aineksia, puutavaraa, kemikaaleja ja elintarvikkeita ympäri Suomen. Voit myös suunnata ulkomaan liikenteeseen. Suomessa on käytössä eri tavoin moduloituja yhdistelmiä joiden yleisimmät perävaunut ovat täysperävaunu ja puoliperävaunu.

Työn vaatimukset

Kuljettajan työskentelee ihmisten parissa, joten kuljettajalla tulee olla hyvä asenne asiakaspalvelutyöhön ja hyvät vuorovaikutustaidot. Työssä vaaditaan huolellisuutta ja vastuullisuutta joskus kiireisessäkin ympäristössä. Ehdoton edellytys työssä onnistumiselle on liikenneturvallisuuden noudattaminen ja valmius tehdä vuorotyötä. Kuljettajan tulee myös hallita erilaisten ajoneuvopäätteiden ja sovellusten käyttö.

Ajokorttivaatimus

Vähintään B-ajokortti. Koulutuksen alussa on kartoitusjakso ja C-opetus.

Saat myös perustason ammattipätevyyden tavaraliikenteeseen, CE-ajokortin sekä alalla tarvittavat yleisimmät kortit joita kuljetusasiakkaat vaativat.

Koulutusmuodot

Koulutuksiin on useita eri rahoitusvaihtoehtoja ja niitä on suunnattu eri ikäryhmille.
Katsomme hakeutumisvaiheessa sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Koulutuksia useilla ei paikkakunnilla.

Lisätietoja
Etelä-Suomi / Kaakkois-Suomi, tavaraliikenne
Markku Oksanen, asiakkuuspäällikkö, 046 9211 731, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lounais-Suomi
Jussi Koski, asiakkuuspäällikkö, 050 3465 101, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Esite

Koulutus Alkamispäivä Paikka
Hae Logistiikan perustutkinto, kuljetuspalvelujen osaamisala, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja OPPISOPIMUSKOULUTUS, jatkuva haku Nurmijärvi
Hae Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Turku
Yhdistelmäajoneuvokortin korotus (CE) C-> CE Nurmijärvi
Yhdistelmäajoneuvokortin korotus (CE) C-> CE Nurmijärvi
Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammattitutkinto Turku
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto