Takaisin

Viheralueiden kivityöt

Viheralueiden kivityöt TTS
Etsimme viheralasta kiinnostuneita opiskelijoita opiskelemaan monipuolisiin kivirakentamisen tehtäviin.  Koulutus on tarkoitettu piha- ja viherrakentamisesta kiinnostuneille ja alalle soveltuville henkilöille. Hakijalta edellytetään hyvää terveyttä ja työhön vaadittava fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, kykyä toimia ryhmässä sekä kiinnostusta ulkona tapahtuvaan työskentelyyn ja viheralan koneiden käyttöön. Lisäksi koulutukseen valittavilta edellytetään kykyä selviytyä suomenkielisestä opiskelusta.

Koulutuksen tavoite
Koulutuksen tavoitteena on Puutarhatalouden perustutkinnon Viheralueiden kivitöiden tekeminen tutkinnon osan suorittaminen.  Koulutuksen aikana opit rakentamaan tasokiveyksiä, muureja, portaita ja kouruja sekä betonista että luonnonkivestä. Tavoitteena on myös lisätä viherrakentamisen monipuolisiin kivitöihin riittävin perustaidoin perehdytettyjä työntekijöitä.  Koulutuksen aikana annetaan myös suomi toisena kielenä –koulutusta.

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu 20-29 vuotiaille nuorille aikuisille, joilla ei ole aikaisempaa tutkintoa sekä aikuisille maahanmuuttajille, joilla on voimassa oleva oleskelulupa Suomessa.

Koulutusmuoto
Monimuotokoulutus sisältäen opiskelua oppilaitoksessa, verkko-opiskelua, itsenäistä opiskelua sekä runsaasti työssäoppimista.

Koulutuksen sisältö
•    Viheralueiden kivitöiden tekeminen

Koulutuksen hinta/ tai tutkintomaksu
Tutkintomaksu 58€

Lisätietoja
•   Opintosihteeri Riikka Paara, 050 3870 067
•   Koulutuspäällikkö Taavi Forssell, 044 7143 751
Esite

Koulutus Alkamispäivä Paikka
Ei avoinna olevia koulutuksia.
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto