Takaisin

Pienkonekorjaaja

Pienkonekorjaaja pienkonemekaanikko TTS

Pienkonemekaanikko

Autoalan perustutkinto, pienkonekorjaaja
Pienkonemekaanikon ammattitutkinto

Pienkonemekaanikon työtehtävät  

Pienkonekorjaaja toimii mekaanikon tehtävissä pienkonekorjaamossa. Työpaikkoja ovat muun muassa moottoripyörä-, vene- tai pienkonemerkkikorjaamot tai yleiset pienkonekorjaamot. Tehtäviin kuuluu tyypillisesti pienkoneiden huoltoon ja korjaukseen liittyvät työtehtävät, varaosahankinnat ja muut esimerkiksi ympäristökoneiden, moottorikelkkojen, mopoautojen vaihtelevat tehtävät.

Työn vaatimukset  

Ammatissa tarvitaan pienkonetekniikan monipuolista tuntemusta, kykyä organisoida, itsenäistä työskentelyotetta, asiakaspalvelu- sekä yhteistyötaitoja. Tietotekniikan hallinta on ehdoton edellytys. Työssä vaaditaan lisäksi huolellisuutta ja vastuullisuutta usein kiireisessäkin ympäristössä.

Koulutuksen sisältö:

Autoalan perustutkinto, pienkonekorjaaja

Koulutus käsittää moottoripyörän huoltamisen ja perinteisten pienkoneiden kuten sahojen ja leikkureiden korjaamisen. Lisäksi pienkonekorjaaja erikoistuu veneiden ja venemoottoreiden, moottoripyörien tai mopoautojen, mönkijöiden ja mottorikelkkojen korjaamiseen.
Koulutuksen kesto on n. 1 - 3 v riippuen henkilön aikaisemmasta koulutuksesta/työkokemuksesta.

Pienkonemekaanikon ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu työkokemusta omaaville pienkonekorjaajille jotka haluavat toimia asiakaspalvelussa ja parantaa moottorinohjauslaitteiden osaamistaan sekä vianmääritystä. Pienkonemekaanikko voi erikoistua esimerkiksi venalalle, moottoripyöriin tai perinteisiin pienkoneisiin.
Koulutuksen keston n. 1 - 2 v.

Lisätietoja

Ari Pekkola 046 9221 101 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Esite

Koulutus Alkamispäivä Paikka
Ei avoinna olevia koulutuksia.
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto