Takaisin

Viemäreiden korjauskoulutus, perusosa

Viemäreiden korjauskoulutus perusosa TTS

Viemäreiden korjauskoulutus, perusosio (sertifikaattitaso 1)

Ammattikuvaus

Viemäreiden korjaaja osaa suojata ja suojautua korjausrakentamisen työympäristöön, purkaa huolellisesti kalusteet, puhdistaa putkistot ja tarkistaa putkistojen kunnon esim. videolta, valita oikean menetelmän putkistojen korjaukseen, suunnitella työn ja toteuttaa työt laadukkaasti, huomioiden työympäristön ja oman ja muiden työturvallisuuden sekä laskea tarvittavat materiaalit ja aikatauluttaa työt tehokkaasti. Hän ymmärtää työmaan järjestyksen ja siisteyden merkityksen työturvallisuuden ja asiakaspalvelun kannalta.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset perusvalmiudet, että hän pystyy työskentelemään linja- tai korjausrakennuskohteissa itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä. Koulutus antaa valmiudet suoriutua viemäreiden korjauksista, ja teoriakokeesta.
Koulutukseen sisältyvän teoriakokeen hyväksyttävästi suoritettuaan henkilö saa sertifikaattitason yksi.

Pääsyvaatimukset

Viemäreiden korjauskoulutuksen perusosio -koulutukseen voivat hakeutua ensisijaisesti henkilöt, jotka soveltuvat alalle ja joilla on mielellään työmaakokemusta vähintään 18 kk, josta 12kk LVI viemäreidensisäpuolisesta saneeraamisesta. Työkokemus voi koostua useammasta jaksosta tai vastaavat tiedot ja taidot. Perusosioon voivat osallistua kuitenkin myös muut ammattiryhmät, kuten esim. konsultit, valvojat, suunnittelijat ja isännöitsijät sekä lisäksi myös muut alasta kiinnostuneet.

Koulutuksen kesto 1 lähipäivä (8h).

Koulutuksen sisältö

Viemäreiden korjauskoulutus:
-    Tuotevaatimukset ja sertifiointikäytännöt.
-    Yleistä kemikaaleista käytettävistä materiaaleista.
-    Käytettävien tuotteiden työturvallisuus vaarat
-    Suojautuminen vaaroja vastaan.
-    Modernien saneerausmenetelmien hyödyt.
-    Yleistä tekniikoista ja eri tekniikoiden perusteet
-    Vakuutusyhtiön näkökulma ja tilastot vahingoista.
-    Työhön liittyvät eri työturvallisuusvaarat
-    Työturvallisuuskoe  

Koulutuksen hinta

ulkopuolisille 250 € ja Moment ry:n jäsenyritysten henkilöille 150€
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätietoja
•    Opintosihteeri: Mia Tokkari, gsm 044 7143 722, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
•    Lisätietoja: Taisto Vilhunen, gsm. 0503879549, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Esite

Koulutus Alkamispäivä Paikka
Hae Viemäreiden korjauskoulutus, perusosa 05.03.2018 Vantaa
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto