Takaisin

Hygieniapassi

Hygienisapassi TTS

Toimitko elintarvikekuljetuksissa?

Jos toimit elintarviketeollisuudessa tai elintarvikekuljetuksissa tarvitset hygieniapassin. Elintarvikkeiden kanssa työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat jakeluketjun kaikissa vaiheissa.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Sosiaali- ja terveysministeriön antaman asetuksen (hygieniaosaamisasetus 1115/2001) mukainen hygieniaosaamiskoulutus ja saada hygieniaosaamiskortti.

Hygieniakoulutuksen tarkoitus on varmistaa elintarvikkeita käsittelevien henkilöiden perustiedot hygieniasta. Hygieniapassi on osoitus tästä osaamisesta.

Voit myös ilmoittautua pelkkään testiin.

Koulutus kestää yhden päivän jonka päätteeksi on testi.

Koulutus soveltuu kuljetusalan ammattipätevyysdirektiivikoulutukseksi.

Lisätietoja

Etelä-Suomi ja Kaakkois-Suomi (mm. Kouvola, Lahti, Mikkeli)
Markku Oksanen, asiakkuuspäällikkö Tavaraliikenne, 046 9211 731, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lounais-Suomi
Jussi Koski, asiakkuuspäällikkö, 050 3465 101 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Esite

Koulutus Alkamispäivä Paikka
Hae Hygieniapassi (kuljetusala) Ammattipätevyys/direktiivikoulutus 09.02.2018 Turku
Hae Hygieniapassi (kuljetusala) Ammattipätevyys/direktiivikoulutus 06.04.2018 Turku
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto