havuja

Puutarha – ja viheralalle

Kehitä ammattitaitoasi ja kartuta osaamistasi suunnittelussa

#ttsfi
#pihasuunnittelu
#viherakatemia

pike

Tule opiskelemaan, asiakaslähtöisen, ekologisen, kestävän ja toimivan pihasuunnittelun perusteet Piken pihasuunnittelun kurssille. Kurssilla opit laatimaan yleissuunnitelma ja istutussuunnitelman sekä periaatteellisia ja pienimuotoisia rakennepiirustuksia, havainnollistavia rakenneleikkauksia ja havainnekuvia laaditusta suunnitelmasta. Suunnitelmat piirretään käsin.  Opit myös laatimaan suunnitelmaasi työselostuksen ja kustannusarvion.

Koulutus sopii puutarha-alan henkilöille, joilla on perustiedot puutarha-alalta ja ovat työssään tekemisissä viherrakentamisen tai asiakkaiden pihojen suunnittelun ja neuvonnan parissa. Opiskelijoilla tulisi olla oma helppo suunnittelukohde, pienehkö rivi- tai omakotitalon tasamaa tontti.

Kouluttaja Pirkko Pekkarinen suunnitteluhortonomi AMK, jolla on vankka kokemus suunnittelusta ja viherrakentamisesta sekä suunnittelun koulutuksesta.

Koulutuspäivien aiheet: Luonnokset ja analyysit, pihan toiminnot ja tilan hallinta, piirustusmerkinnät, piirtäminen, layout, yleissuunnitelman laatiminen ja havainnollistaminen, periaateleikkaukset, piharakentamisen materiaalit, suunnitelmaselostus, työselostus, kustannusarvio, määräluettelo.Paikka:    TTS Rajamäki, Kiljavantie 6, 05201 Rajamäki    
Aika:        Tiedustele seuraavaa ajnkohtaa
Hinta:        800 € + ALV 24%
Lisätietoa: Pirkko Pekkarinen 050 3879 567, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 


Peruutusehdot: Mikäli osallistuminen peruutetaan alle seitsemän vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osanottaja jää tulematta tilaisuuteen siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun.

 

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto