Tämän testin tarkoituksena on tarkastella sikalan ilmanvaihdon toimivuutta. Testi on tarkoitettu ensisijaisesti sikatalousyrittäjien käyttöön, mutta sitä voivat hyödyntää kaikki sikaloissa työskentelevät henkilöt. Testiin on koottu sikalaan liittyviä kysymyksiä, joihin vastaamalla voit helposti havaita onko kyseinen asia omassa sikalassasi kunnossa. Kysymyksiin voit vastata omien havaintojen perusteella eikä niihin vastaaminen edellytä varsinaista ilmanvaihdon asiantuntemusta. Jos vastauksesi ei vastaa suositusta, saat ehdotuksen asian saattamiseksi kuntoon. Hymiöt vastauksen perässä osoittavat asian nykytilan. Testin voit tulostaa lomakkeen lopussa olevasta Tulosta-painikkeesta.

Tämä testi on tehty ”Sikaloiden ilmanvaihdon toimivuus”-hankkeessa, jota koordinoi VTT ja jonka toteutti VTT yhteistyössä TTS:n kanssa. Hanketta rahoitti maa- ja metsätalousministeriön kehittämisrahasto (MAKERA) ja Maatalousyrittäjien eläkelaitos (MELA) ja se toteutettiin 2012–2014.

Palautetta testiin liittyen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto