DIGITAALISEN OPPIMISEN KEHITTÄJÄ

Haemme joukkoomme digitaalisen oppimisympäristön ja oppimisen kehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 13.2.2017, tai mahdollisimman pian. Työsuhteen kesto noin yksi vuosi ja sen jatkaminen on mahdollista, jos yhteistyö onnistuu hyvin.

Etsimämme henkilö on idearikas käytännön toteuttaja joka yhteistyössä osaavien kouluttajiemme kanssa uudistaa ja vahvistaa digitaalista oppimistamme.

Edellytämme valittavalta henkilöltä riittävää tietoteknistä osaamista, käytännön kokemusta digitaalisista oppimisympäristöistä ja –alustoista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
Eduksi katsomme nykyisin käytössä olevan eCambus (Moodle) – ympäristön osaamisen.

Lisätietoja
Maarit Tenkula puh. 050 3878 059.

Kirjalliset hakemukset 7.2.2017 mennessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

==========================

TTS Työtehoseura käynnistää yhdessä Nylands Svenska Lantbrukssällskap (NSL) ja MTK-Uusimaan kanssa Uudellamaalla maatalousyrittäjien jaksamiseen, työkyvyn ylläpitämiseen ja talouden tasapainottamiseen liittyvän Tarmoa maatalousyrittäjille -hankkeen osana EU-osarahoitteista maaseudun kehittämisohjelmaa 2014 - 2020.

Haemme Rajamäen toimipisteeseen määräaikaista
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
ajalle 1.3.2017 - 28.2.2019

Projektipäällikkö antaa luottamuksellista keskusteluapua maatalousyrittäjille jaksamiseen, työkykyyn ja talouteen liittyvissä vaikeuksissa ja ohjaa heitä tarvittaessa eteenpäin muille arkipäivän ongelmissa auttaville tahoille, joiden kanssa hän verkostoituu ja osallistuu heidän järjestämiin tilaisuuksiin sekä järjestää itse tilaisuuksia ja hoitaa tiedotusta.

Hakijalta edellytetään maatalousyrittäjien arjen tuntemusta, oma-aloitteisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta maatalouden, sosiaalialan tai ihmissuhdetyön aloilta. Eduksi katsotaan kokemus EU-hanketoiminnasta ja maatalouden talous- ja rahoitusasioista sekä kokemusta terapiatyöstä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Valitulta henkilöltä edellytetään joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä maatalouden hanketoiminnan parissa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään tiistaina 24.1.2017 osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja
tutkimuspäällikkö Markku Lätti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 714 3691 ja
erikoistutkija Janne Karttunen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 714 3689.


______________________________

voit täytää avoimen hakemuksen

 

TTS Työtehoseura on valtakunnallinen koulutusorganisaatio joka kouluttaa mm. logistiikan ammattilaisia eri puolilla Suomea.

Koulutuskysynnän lisääntyessä Kaakkois-Suomessa haemme

VARASTOLOGISTIIKAN KOULUTTAJAA

Tehtävään tarjoamme sopivat työkalut, riittävästi perehdyttämistä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.

Hakijalta edellytetään vahvaa logistiikka-alan osaamista, matkustushalukkuutta sekä avarakatseisuutta uusia koulutusmalleja kohtaan. Kouluttajamme liikkuvat paljon yrityksissä. Valmiitakin verkostoja saa olla.

Pedagoginen pätevyys ja NTM-pätevyys katsotaan eduksi mutta ne voit suorittaa työn ohella tarvittaessa.

Toimiston voit valita joko Lappeenrannasta tai Kouvolasta ja etätyökin on meillä hyvin suosittua.

Työ alkaa 1.8.2016 ja sopimus on toistaiseksi.

Kysele lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Pasi Kuuluvainen 050 3485 884

Yksikön johtaja Aarno Lybeck, 044 7143 763, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vapaamuotoiset hakemukset viimeistään 8.7.2016 sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

TTS Työtehoseura – www.tts.fi

”johtava suomalaisen työn kehittäjä”

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto