Teho-lehti

Lehden teemana on ”Osaaminen tehokkuuden perusta”. Pääkirjoituksessaan Anna-Maija Kirkkari muistuttaa uuden oppimisen vaativan sekä ponnisteluja että innostusta. ”Uusia oppimisen muotoja kehitetään kiivaasti ja tavoitteena on, että oppiminen on missä iässä tahansa mielekästä ja monimuotoista”, kirjoittaa Kirkkari.

Lehden sivuilta löytyy monia mielenkiintoisi juttuja esimerkiksi siitä, miten maalaussimulaattorilla voidaan ekologisesti ja tehokkaasti harjoitella automaalausta, ja miten suuri kansainvälinen autolasivalmistaja on valinnut Työtehoseuran toteuttamaan autolasien korjaus- ja vaihtokoulutukset.

Lehdessä esitellään useita menestystarinoita opiskelijoista, jotka ovat koulutuksen kautta löytäneet oman kiinnostuksen kohteensa ja uransa. Myös yritykset ovat saaneet koulutusyhteistyöllä osaavia tekijöitä riveihinsä ja tätä kautta kehittäneet toimintaansa.


Näistä ja paljon muusta voit lukea lehden sivuilta. Nyt lehti löytyy kaikille avoimena sähköisessä muodossa. Lue lehti >>

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto