Metsäkonepalvelu Teemu Tolppa

Teemu Tolppa Metsäkonepalvelu Oy:stä on mukana TTS:n järjestämässä johtamiskoulutuksessa, joka on suunnattu metsäkoneyrityksien johdolle. UPM on koonnut ympäri maata avainyrittäjiä johtamiskoulutukseen, jonka avulla yritykset saavat työkaluja yrityksensä kehittämiseen. ”Lähdin mukaan siksi, että koulutus oli suunnattu nimenomaan tälle alalle. Jokaisella alalla on omat ominaispiirteensä ja niiden huomioiminen koulutuksessa on tärkeää. Toinen kannustin koulutukseen lähtemiseen oli se, että sen avulla pystyy suorittamaan johtamisen erikoisammattitutkinnon”, kertoon Tolppa.

”Koulutus on vastannut odotuksia, jopa hieman ylittäneet ne. Erityisesti henkilöstöjohtamiseen ja strategiaan liittyvä koulutus oli kiinnostaa. Niitä oppeja voin varmasti hyödyntää tällä töissä”, arvioi Teemu Tolppa.

Teemu Tolppa on metsäkoneyrittäjiä jo kolmannessa polvessa. Yrityksen suurimpana saavutuksena he pitävät sitä, että tämän toiminnan kautta noin 100 työntekijää saa elantonsa. ”Siitä voi olla ylpeä, mutta toisaalta se asettaa tietysti myös paineita”, kertoo yrityksen perustajan pojanpoika operaatioesimies Teemu Tolppa.

Vuonna 1970 perustettu Metsäkonepalvelu Oy on nykyään yksi Suomen suurimmista metsäkonepalveluyrityksistä. Metsäkonepalvelu Oy korjaa vuosittain yli 1,5 miljoonaa kuutiometriä puuta pohjoismaisista metsistä. Yritys on keskittynyt koneelliseen puunkorjuuseen ja koneellisiin metsänparannustöihin. Lisäksi yhtiö tuottaa muita puunhankintaan ja metsänhoitoon liittyviä palveluita. Yritys toimii Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen maakunnissa sekä Ruotsissa.

Lue koko juttu Teho 6/2016 -lehdestä >>

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto