Kevätpuutarhamessut2017

Kevätpuutarhamessut järjestetään 6. - 9.4.2017 Messukeskuksessa ja messujen yleiskoristelualueen teemana on ”Täällä Pohjantähden alla”. Teema peilaa satavuotiaan Suomen sielunmaisemaa ja tarjoaa tunnelmia ja muistoja siitä, mitä yhdistetään Suomeen ja suomalaisuuteen.

TTS Puutarha-alan opiskelijat rakantavat messujen yleiskoristelualueen, jonka ovat suunnitelleet  Puutarhaetsivät eli maisemasuunnittelija Tanja Nieminen (ylempi AMK) ja arkkitehti, maisema-arkkitehti Tiina Holmberg (SAFA, MARK).

Yleiskoristelualueelle on valittu suomalaisia maisemia: suuria vesialueita, koivikkoa, sinivalkoisia vuokkometsiä, kielontuoksua ja suomalaista, hentoista värimaailmaa. Olemme halunneet tuoda esiin sitä, mikä Suomessa on erityisen hyvää ja ainutlaatuista”, kertoo maisemasuunnittelija Tanja Nieminen Puutarhaetsivistä.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto