Simulaattorirekka

Hyvät oppilaanohjaajat ja opinto-ohjaajat - Simulaattorirekka kutsuu kokeilemaan!
 
Maarakentaja – tulevaisuuden voittaja roadshow rekka ja kaivinkoneet tekevät tänä talvena infra-alaa tutuksi ammatinvalintaa pohtivalle.
Infra on väyliä, terminaaleja, talojen perustuksia ja kuntatekniikkaa, luolia ja tunneleita, virkistysalueita – kaikkea tärkeää, jota ilman maailma ei toimi.
Infraa rakentamaan ja hoitamaan tarvitaan lähivuosina satapäin uusia maarakentamisen ammattilaisia. Tyttöjä, poikia, miehiä, naisia. Kaikentaustaisia, työnintoisia.

Rekkamme on täynnä maarakennussimulaattoreita ja muuta jännittävää hypisteltävää.  Se kurvaa ensimmäisenä
- Helsingin Narinkkatorille tiistaina 24. tammikuuta
- Vantaalle, Työtehoseuran pihaan, (Sarkatie 1, 01740 Vantaa) keskiviikkona 25. tammikuuta

Toivomme koululuokkien ilmoittautuvan Helsingin ja Vantaan tapahtumiin. Vierailu promootiossamme vie yhden oppitunnin, jonka aikana nuoret pääsevät kokeilemaan oikeita kaivinkoneita ja maarakennussimulaattoreita. Kerromme kaiken tarvittavan maarakennusalan koulutuksista ja työurista.

Annamme jokaiselle alasta kiinnostuneelle nuorelle 300 euron lahjakortin, jolla voi hankkia itselleen Työturvallisuus- ja Tieturva 1 -kortin. Korttikoulutukset ovat välttämättömiä alalle tultaessa.

”Maailmassa tullaan rakentamaan infraa seuraavan 25-vuoden aikana enemmän, kuin sitä ennen on ihmiskunnan historiassa koskaan rakennettu.”

Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle 20.1. mennessä.

Järjestämme mukaan lähteville oppilaille tarvittavat kuljetukset!
 
Lämpimästi tervetuloa!
Janne Suntio
Asiamies
Rakennus- ja kiinteistöpalvelualan vetovoima ry
Unioninkatu 14,00130 Helsinki
050 4497559, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.themesta.net

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto