varasto kaluste vaurio
Tiesitkö, että pienikin lommo kuormalavojen hyllystössä aiheuttaa vakavan vaaran? Hyllystön romahtaminen on tietysti selkeä turvallisuusriski varastoissa työskenteleville, mutta voi myös aiheuttaa merkittäviä omaisuusvahinkoja.
Lisäksi toimintojen keskeytys varastossa hyllyjä korjatessa voi jopa keskeyttää koko varaston toiminnan.

Pohjoismaiden ainoa varastokalusteiden ammatillisen koulutuksen saanut TTS:n kouluttaja Sami Niskala, kertoo, että Rikkinäiset, väärin kasatut/asennetut ja omatoimisesti muutetut varastohyllyrakenteet kasvattavat työtapaturmien ja onnettomuuksien riskiä ja näin ollen myös vahinkoja. Sami suoritti englantilaisen hyllykalustovalmistajien keskusliiton (SEMA) järjestämän koulutuksen. Koulutuksen käyneellä ja sertifikaatin saaneella tarkastajalla on pätevyys tarkastaa ja hyväksyä varastokalusteet käyttöön tai käyttökieltoon suoritti ensimmäisenä suomalaisena SEMAN varastokalusteiden ammatillisen tarkastajan koulutuksen.

Sami Niskala tietää kokemuksesta, että kuormalavahylly tarkastus on tarpeellinen. Työtehoseuralta löytyy nyt osaamista sekä tarkastaa hyllystöjä että kouluttaa yritysten henkilöt itse tekemään tarpeelliset tarkastukset. Jos epäilyksesi omien hyllystöjen kunnosta heräsivät, soita heti Samille.
Lisätietoja:
Sami Niskala, 050 3879 521, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varastoala >>

http://www.tts.fi/varastoala

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto