Haemme oppisopimuskoulutukseen asiakaspalvelusta ja myynnistä innostuneita henkilöitä, joilla on aito halu auttaa asiakasta löytämään paras ratkaisu autokuumeeseen.

Automyyjäkoulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet toteuttaa ensiluokkaista myynnillistä asiakaspalvelua omalla persoonallisella tavallasi. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnistä tai autoista, sillä tärkeintä on halu ja rohkeus lähestyä ihmisiä, oikea, ennakkoluuloton, sitoutunut ja myyntihenkinen asenne, sekä kiinnostus kehittyä aktiiviseksi automyynnin ammattilaiseksi. Edellytämme vähintään B-luokan ajo-oikeutta ja hyvää suomen kielen taitoa.

Koulutuksen toteuttavat Helsingin Autoalan Liikkeiden Yhdistys r. y(HALY) ja TTS Työtehoseura yhteistyössä ja se on suunniteltu aloitettavaksi 23.10.2017.

Valituiksi tulleille opiskelijoille tehdään oppisopimukset HALY:njäseninä olevien autoliikkeiden kanssa opintojen ajalle. Oppisopimusajalta maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja koulutus on opiskelijalle maksuton. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Opintojen kesto on keskimäärin puolitoista vuotta, jonka aikana suoritetaan autoalan perustutkinto/automyyjä näyttötutkintona. Opiskelun päätyttyä tavoitteena on työllistyä pysyvään työsuhteeseen mukana oleviin autoliikkeisiin.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla 30.8.2017 mennessä TTS:nasiakkuuspäällikkö Hannu Pippurille, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä toiveesi mihin mukana olevista autoliikkeistä haluaisit työllistyä. Lopullisen päätöksen valinnoista ja oppisopimustyönantajasta tekevät HALY:nhallitus ja jäsenliikkeet.

Mukana olevat autoliikkeet
Autokeskus.fi
Arita.fi
SCC.fi
Laakkonen.fi
Metroauto.fi
TTNordic.fi
Veho.fi

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto