RealMachinery

 


Hyvistä asentajista on tällä hetkellä kova kysyntä maarakennus- ja työkonealoilla, joissa kaikki alan ammattilaiset ovat nyt töissä. Tämä on huomattu myös RealMachinery Oy:ssä. Perinteiset rekrytointikanavat eivät tuo enää riittävästi hakijoita.

Olemme neuvotelleet TE-toimiston ja TTS:n kanssa työkoneasentajien RekryKoulutuksen järjestämisestä. Tavoitteenamme on aloittaa koulutus vuoden 2018 alussa ja saada koulutukseen 10 - 15 hengen ryhmä josta koulutamme asentajia RealMachinery Oy:n toimipisteisiin Keravalle, Lempäälään ja Ouluun kertoo RealMachineryn korjaamoliiketoiminnan johtaja Petteri Eronen. ”Haussa on siis hyviä tyyppejä, joilla on asenne kohdallaan” painottaa Eronen. Haettavien henkilöiden pohjakoulutuksella ei ole tässä vaiheessa merkitystä, sillä kaikki alaan liittyvä tekninen koulutus sekä asiakaspalvelu sisältyvät tulossa olevaan koulutukseen. Nykypäivän koneet ovat tekniikaltaan erittäin vaativia ja niihin tarvitaan aina alan osaaminen. Tärkeä on nyt löytää innokkaita ja motivoituneita henkilöitä joilla on halua kasvaa RealMachineryn mukana korostaa Eronen.

Haku koulutukseen avoinna 31.12.2017 asti.
Koulutus alkaa 15.1.2018

Työvoimakoulutuksen hakunumero 675209
Hae tästä suoraan TE-keskukseeen >>

Rekrykoulutus kestää yhteensä 6 kuukautta ja se alkaa TTS:lla tietopuolisilla opinnoilla, jonne RealMachinery Oy toimittaa omaa konekalustoa ja koulutettavat saavat heti tuntuman korjattaviin konemalleihin. Rekrykoulutukseen sisältyy myös työssäoppimisjakso RealMachineryn korjaamoilla. Rekrykoulutuksen jälkeen koulutettavan henkilön kanssa tehdään oppisopimus, ja hän aloittaa työskentelyn RealMachineryn korjaamoilla. Tavoitteena on syventää työkonetekniikan osaamista raskaskalustomekaanikon tutkintoon valmentavassa koulutuksessa, joka kestää 1 - 2 vuotta riippuen koulutukseen valittavan henkilön pohjakoulutuksesta. RealMachinery Oy työllistää vakinaiseen työsuhteeseen kaikki koulutuksesta valmistuvat, jotka haluavat jatkaa ja joilla on Erosen mukaan ”asenne kohdallaan”. Eronen painottaa myös osaamisen myötä nopeasti kehittyvää palkkatasoa alalla.

RealMachinery Oy:n keskeisenä tavoitteen on olla alan asiakaslähtöisin toimia. Asiakas ja asiakkaan tarpeisiin vastaaminen on kaiken toimintamme perusta, mikä toimii lähtökohtana myös uusien henkilöiden rekrytoinnissa, kertoo Petteri Eronen. Uudet asentajamme aloittavat uransa RealMachineryn toimipisteissä ja kun osaaminen kasvaa niin asentaja etenee kenttäasentajaksi ja saa käyttöönsä RealMachineryn huoltoauton ja voi näin palvella asiakasta kenttäolosuhteissa, kertoo Eronen.

Maarakennusalalla koneiden käyttöaste on korkea ja koneiden rikkoutumiset ja seisokit ovat yrittäjille painajainen. Olemme kasvattaneet huoltoverkostomme kattamaan tällä hetkellä koko Suomen, kertoo Eronen ja korostaa samalla asiakaspalvelun tärkeyttä koulutuksessa sekä huoltotoiminnoissa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua niin korjaamoilla kuin kenttäolosuhteissa.

RealMachinery Oy on maanrakennuskoneiden maahantuontiin, myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut suomalainen konetalo. Yhtiöön kuuluu myös DaeTek Oy, RealParts Oy sekä RealLift. ”Toimintamme kasvaa tällä hetkellä voimakkaasti ja jotta voimme taata asiakaslähtöisen asennuspalvelun, tarvitsemme koko ajan uusia työkoneasentajia” kertoo Eronen.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto