Haluatko työskennellä varastoalan monipuolisissa työtehtävissä?
Logitri Oy hakee RekryKoulutuksella uusia työntekijöitä varastoalalle.

RekryKoulutus toteutettaan yhteistyössä TTS:n kanssa.

Koulutus alkaa 29.1.2018, ja haku päättyy 8.2.2018 (työtoimakoulutuksen hakunumero 676464)

Hae tästä suoraan >>


Työssäoppimisen aikana perehdytään tulevan toiminnan prosesseihin ja opiskellaan ja harjoitellaan muun muassa tavaran vastaanottoa, keräystekniikkaa sekä varaston keräys- ja työntömastokoneiden käyttöä.

Logitri Oy
on logistiikkapalveluyritys, joka tarjoaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja materiaalivirtojen hallintaan. Logitri Oy huolehtii asiakkaidensa materiaalivirroista ammattitaidolla, joustavasti ja monipuolisesti. Palvelutarjonta kattaa yrityksen koko logistisen prosessin

Asenteesi ratkaisee
Toivomme hakijoilta löytyvän reipasta asennetta, motivaatiota ja ennen kaikkea tarkkuutta. Eduksi katsotaan kokemus varastotyöstä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista, ja eduksi on myös hyvä fyysinen kunto. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on hyvä mahdollisuus työllistyä Logitri Oy:lle. Työtehtävät koulutuksen jälkeen koostuvat tuotteiden vastaanotosta, hyllytyksestä sekä tuotteiden keräilystä asiakkaiden tilausten mukaisesti. Toimenkuvaan kuuluu luonnollisesti myös varaston yleisestä järjestyksestä ja siisteydestä huolehtiminen.

Lisätietoja
Logitri Oy;  Jarno Hanhinen, p. 044 551 1023, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
TTS; Sami Niskala, p. 050 3879 521, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto