RenoNorden kouluttaa RekryKoulutuksella TTS:n kanssa KUORMA-AUTONKULJETTAJIA ympäristönhuollon tehtäviin.

Koulutus alkaa 5.3.2018
Haku päättyy 27.2.2018
RekryKoulutukseen hakeudutaan TE-toimiston kautta (hakunumero 677744)
Haku tästä suoraan

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa kuorma-auton ajo-oikeus, tavaraliikenteen perustason ammattipätevyys ja muut alalla yleisesti vaadittavat koulutukset ja kortit, jotta henkilö voi toimia ympäristönhuollon kuljetusalan tehtävissä. Lisäksi koulutuksen tavoitteena on saada perusedellytykset ja osaamistaso sille tasolle, että henkilö voi toimia perustehtävissä kuljettajana ympäristöhuollon massatavara- ja vaihtolavakuljetuksissa.

Pääsyvaatimuket
Koulutus on tarkoitettu vähintään 21-vuotiaille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, joilla on B- tai C1 -luokan ajokortti ja autokoulun syventävä vaihe on suoritettu (suomalainen tai EU-maan ajolupa), nuhteeton ajohistoria (mm. ei ajokieltoja, rattijuopumuksia, toistuvia liikennerikkeitä tai muuta rikoshistoriaa) ja jotka täyttävät ajokorttiasetuksen edellyttämät terveysvaatimukset.
Hakijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto sekä riittävä suomenkielen taito, sillä kaikki käytettävät ohjelmat ovat suomeksi.

Lisätietoja
TTS opintosihteeri Heli Brandes numerosta 050 3879 559 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto