TTS-Manager

Maatilan työmäärän suunnitteluohjelma

TTS-Manager on tietokoneohjelma, jolla voidaan laskea tuotannon laajennuksen tai muun muutoksen vaikutusta maatilan kokonaistyömäärään ja töiden ajoittumisiin. Ohjelmalla voidaan selvittää myös työrutiinien tehokkuutta vertaamalla tilalla töihin todellisuudessa kuluvaa aikaa TTS-Managerilla laskettuun, laajaan työntutkimusaineistoon perustuvaan työnmenekkiarvoon. Uusin ohjelmaversio laskee myös tuotekohtaisia työn tuottavuuden tunnuslukuja.

Ohjelma perustuu suomalaiseen maataloustöiden standardiaikajärjestelmään ja ohjelman käyttäjän syöttämiin tilakohtaisiin lähtöarvotietoihin. Ohjelma on tarkoitettu erityisesti neuvojien ja viljelijöiden käyttöön.

Uusi TTS-Manager 2.0.11 julkaistu toukokuussa 2017

 

Hinnat:

  • Ohjelman hinta on 136,40 €.
  • Päivityshinta 68,20 €.
  • Oppilaitoshinta useammasta ohjelmasta (luokkakäyttöön) tarjouksen mukaan.
  • Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.


Laitteistovaatimukset: Ohjelma toimii Windows-ympäristössä (käyttöjärjestelmät Windows Vista, Windows 7, 8 ja 10). Ohjelman asennustiedosto toimitetaan joko sähköisenä latauslinkkinä tai postitse usb-muistitikulla. Postilähetyksiin lisätään 8 euroa posti- ja käsittelykuluja.

Ohjelma päivitetään vuosittain. Ohjelman käyttöä voi jatkaa ilman vuosipäivityksiä, mutta tällöin uusimmat standardiajat ja mahdollisesti ohjelmaan tehdyt muutokset jäävät saamatta.

Tilaukset: puh: (09) 2904 1200, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Työtehoseura ry, PL 5, 05201 Rajamäki

Tilausta tehdessäsi ilmoita oletko TTS:n jäsen.

Lisätietoja ja oppilaitosasiakkaiden tilaukset:
Eerikki Kaila, TTS puh. 044 714 3693, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

TTS-Kone

- Konekustannusten laskentaohjelma

TTS-Kone on helppokäyttöinen tietokoneohjelma, jolla voidaan laskea traktorin, puimurin, kuivurin ja eri työkoneiden tunti- ja hehtaarikustannukset. Ohjelma sisältää useita eri esimerkkilaskelmia, joiden pohjalta omien kustannuslaskelmien laadinta on helppoa. Omat laskelmat voidaan tallentaa, jolloin ne voidaan ottaa myöhemmin tarkasteltavaksi. Tallennetuista koneista ohjelmaan listautuu koneluettelo, josta löytyvät tiedot koneiden vuosimallista, hankintavuodesta, hankintahinnasta ja nykyarvosta. Ohjelma sisältää selkeät käyttöohjeet.

TTS-Kone ohjelmalla voidaan laskea koneen tai koneketjun kustannukset. Ohjelmalla voidaan selvittää, kannattaako koneen osto tilan käyttömäärällä tai esim. paljonko urakointitöitä pitää koneelle vuodessa kertyä, jotta koneinvestointi olisi kannattava. Eri laskentaperusteiden (mm. koneen hinta, vuotuinen käyttömäärä, poistoaika, ajajan palkkavaatimus, polttoaineen hinta) vaikutus koneiden tuntikustannuksiin pystytään selvittämään nopeasti.

TTS-Kone on suunniteltu erityisesti koneurakoitsijan kustannuslaskennan ja hinnoittelun työkaluksi, ja ohjelman ominaisuuksia on kehitetty erityisesti urakoinnin näkökulmasta.

Uusi TTS-Kone 4.6 julkaistu toukokuussa 2017


Hinnat:

  • Ohjelman hinta on 99,20 €.
  • Päivityshinta on 49,60 €.
  • Oppilaitoshinta useammasta ohjelmasta (luokkakäyttöön) tarjouksen mukaan.
  • Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.

Laitteistovaatimukset: Ohjelma toimii Windows-ympäristössä (käyttöjärjestelmät Windows Vista, Windows 7, 8 ja 10). Ohjelman asennustiedosto toimitetaan joko sähköisenä latauslinkkinä tai postitse usb-muistitikulla. Postilähetyksiin lisätään 8 euroa posti- ja käsittelykuluja.

Ohjelma päivitetään vuosittain. Ohjelman käyttöä voi jatkaa ilman vuosipäivityksiä, mutta tällöin uusimmat hintatiedot ja mahdollisesti ohjelmaan tehdyt muutokset jäävät saamatta.

Tilaukset:
puh: (09) 2904 1200
Työtehoseura ry, PL 5, 05201 Rajamäki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja ja oppilaitosasiakkaiden tilaukset:
Eerikki Kaila, TTS, puh. 044 714 3693, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Reetta Palva, TTS, puh. 044 714 3692

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto