Työtä voi aina kehittää – Työntutkijan valmennuksesta osaamista työn tuottavuuden parantamiseen
Jaa artikkeli:
Mihin työaika kuluu, miten työprosesseja voi parantaa? Työn tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittäminen ovat aina ajankohtaisia aiheita niin suurissa kuin pienemmissä yrityksissä. Työntutkimus ja työn tunteminen antavat pohjan yrityksen kehitystyölle.
TTS Työtehoseuran Työntutkijan valmennus alkaa tammikuussa 2024. Valmennus soveltuu hyvin asiantuntija-, tuotanto- ja työnjohto-, päällikkö- ja esimiestehtävissä toimiville sekä muille työn kehittämisestä kiinnostuneille. Toimialoina voivat olla niin teollisuus, logistiikka, rakentaminen, kaupanala, palveluliiketoiminta kuin julkinen sektori. Työntutkimuksen menetelmiä voi soveltaa eri toimialoille kaiken kokoisten organisaatioiden tarpeisiin.
Haku 15.12.2023 mennessä
Työntutkijan valmennusohjelman hyväksytty suorittaminen antaa rationaalisen työntutkimuksen työntutkijan pätevyyden sekä valmiuden kehittää kestävää työtä eri työympäristöissä. Valmennuksen aiheita ovat mm. työntutkimuksen kokonaisuus, työntutkimuksen tekniset menetelmät, kuormitustekijät työssä ja ergonomia.
Tärkeässä roolissa ovat teoriatiedon ohessa soveltavat harjoitustehtävät. Omalle työpaikalle tehtävä projektityö on saanut osallistujilta ja yrityksiltä hyvän palautteen. Näin työntutkimusta pääsee harjoittelemaan käytännössä ja siihen saa kouluttajien antaman tuen ja neuvot.
Monipuolinen sisältö
“Työntutkimusvalmennuksessa näki konkreettisesti, miten tietoa työstä kerätään ja jalostetaan.”
“Työnkulkukaavioiden laatiminen, työohjeiden ja laatuvaatimusten kirjaaminen tekee työstä näkyvää.”
“Monipuolisuus yllätti. Työn kehittäminen on muutakin kuin ajan mittaamista.”
Työntutkijan valmennusohjelma 2024
Haku 15.12.2023 mennessä