Hyppää sisältöön

Ruoka-alan kasvuloikka – miten se tehdään?

Ruoka-alalle ja elintarvikeviennille on asetettu korkeat kasvutavoitteet. Miten kasvuloikka tehdään ja mitkä ovat kasvun edellytykset? 

Työtehoseuran Ruoka Akatemia kutsuu jälleen koolle päättäjiä ja vaikuttajia yhteisen keskustelun ja tiedonvaihdon äärelle. Ruoka Akatemian aamiaistilaisuudessa 6.3.2025 kasvavaan ruoka-alaan ja yrittäjyyteen herättelevät Keskustan puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kaikkonen ja kansanedustaja Noora Fagerström (Kok.). Esimerkkejä kasvusta ja viennin mahdollisuuksista välittävät johtaja Tuomas Salusjärvi Valiolta ja ostojohtaja Thomas Heinrichs Lidlistä. Tilaisuuden juontaa toimittaja Jussi-Pekka Rantanen
 
Ajankohtaiset puheenvuorot ja keskustelut lisäävät vuorovaikutusta, josta hyötyvät ruokajärjestelmän kaikki osa−alueet, alkutuotannosta kuluttajalle saakka. Ruoka Akatemian tapahtumat ovat kutsutilaisuuksia, joiden tallenteisiin voi tutustua jälkikäteen YouTube-kanavalla. Ruoka Akatemian päärahoittajana on maa- ja metsätalousministeriö.  
 
Seuraa Ruoka Akatemiaa @ LinkedIn ja X:ssä  

Lisätietoja:

Anna-Maija Kirkkari, TTS Työtehoseura 
Ruoka Akatemian projektipäällikkö, Työtehoseuran varatoimitusjohtaja 
puh. 040 7304 667, anna-maija.kirkkari@tts.fi 
 

Haku